Hallo, even voorstellen

over Zuiver

Wij zijn Restaurant Zuiver Joure By Marten & Nely. We zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 17.30 uur.

Vanaf 17.30 uur serveren we een wisselend 4-gangen menu voor 39,50 met als mogelijkheid een perfect afgestemd wijnarrangement voor 24,-.

Het menu is uit te breiden naar 5 of 6 gangen.

In dit mooie concept werken we zoveel mogelijk met pure, verse en ambachtelijke producten uit de streek en van het seizoen. We werken met een kleine voorraad, no-waste staat hoog in het vaandel en het menu wisselt dan ook voortdurend. Dat houdt ons scherp en zo dragen we ons steentje bij aan het milieu.

Vanaf 24 oktober serveren wij uitsluitend lunch op reservering vanaf 6 personen. We werken dan in het zelfde concept als tijdens het diner en serveren voor u een prachtig verrassing ’s menu vanaf 2-gangen afgestemd op uw speciale wensen.

Uiteraard houden we rekening met uitzonderingen als allergieën en intoleranties en we vragen u dit ons expliciet te melden van tevoren.

U kunt bij ons ook terecht voor al uw feesten en partijen, e.v.t. ook op locatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of per telefoon.

Wij staan voor gastvrijheid en service in een laagdrempelige ambiance met een eerlijke eigentijdse keuken waarbij wij geen concessies doen aan kwaliteit.

Groet van Marten & Nely en Team Zuiver