Online reserveren

Reserveren bij Zuiver Joure
By Marten & Nely

Wij werken zoveel mogelijk met pure, verse en ambachtelijke producten uit de streek en van het seizoen. We werken met een kleine voorraad, no-waste staat hoog in het vaandel en het menu wisselt dan ook voortdurend. Dat houdt ons scherp en zo dragen we ons steentje bij aan het milieu.

Uiteraard houden we rekening met uitzonderingen als allergieën en intoleranties en we vragen u dit ons expliciet te melden van tevoren.

Vrijdagavond 29 november vanaf 19:00 uur (inloop 18:30 uur) organiseren wij een bier & spijs avond in samenwerking met bierbrouwerij de Gudzekop uit Goingarijp. Wij serveren een welkomstdrankje met amuses, een 5 gangen diner in combinatie met heerlijke bijpassende bieren afsluitend met koffie of thee en lekkernijen. Mocht u nou geen grote bierliefhebber zijn, dan zijn er ook andere dranken mogelijk. Voor maar liefst €72,50 kunt u de avond bijwonen. Lijkt u dit nou leuk? Reserveer gerust, dan houden wij een plekje voor u vrij!

Reserveren kan door te bellen met 0513 417 070, een mail te sturen naar info@zuiver-joure.nl of direct online via onderstaande knop.

Tot snel! Team Zuiver