Blog
Time to OFYR Zondag 29 mei is de eerste editie van onze special Sunday. Elke laatste zondag van de maand organiseren wij een leuk evenement. Samen met Chef Marten 👨🏻🍳 maak jij aankomende zondag de allerlekkerste en grootste burger op De Ofyr (bbq/vuurschaal). Kom je gezellig langs? Zondag 29 mei Vanaf 14:00 uur 15,- p.p ...
Read on
Wij bakken ze zelf! De broodjes die wij serveren komen van eigen hand. Pier, de vader van Nely heeft het recept zelf ontwikkeld en samen met hem maken wij ze in de bakkerij waar hij werkt. Unieke broodjes dus! Pier zit al 45 jaar in het bakkersvak. Hij werkt al 22,5 jaar bij Bakkerij Ypma ...
Read on
Zuiver's OFYR Buiten gerechten bereiden doen wij boven houtvuur op de OFYR. Van amuse tot dessert! Vuur brengt mensen samen en streelt de zintuigen: de OFYR biedt een kijkje in de (buiten)keuken. Het knetterende vuur geeft een warm gevoel en de geur die op je afkomt maakt dat je trekt krijgt! Lees hieronder wat we ...
Read on
Proef onze unieke alcoholvrije cocktails Wij maken alcoholvrije cocktails op basis van frisse en zoete smaken met steeds weer unieke ingrediënten. Denk aan sinaasappel, gember, maar ook rozen, watermeloen en komkommer. De drankjes worden naar wens gemaakt, bijvoorbeeld lekker fris of liever een wat zoetige cocktail. Dus voor een ieder wat wils! Kom proeven!
Read on
Hoe het ooit begon... Hoe is Zuiver ooit ontstaan? Nely neemt jullie in een notendop mee in het verhaal van Zuiver Joure. Marten en ik hebben jarenlang ervaring in de horeca. We hebben in meerdere horecazaken samengewerkt. De ambitie om samen een restaurant te beginnen, hebben we altijd al gehad. Marten heeft van jongs af ...
Read on
Dé culinaire autotoertocht van Friesland Op maandag 18 april 2022 (tweede Paasdag) organiseren wij een prachtige autotoertocht, waarbij we jou de mooiste plekjes van Friesland laten zien. Uiteraard met een 🍲 culinaire tint! Wij en alle andere restaurants van onze club serveren namelijk de beste gerechten tijdens een 6½ uur durende tocht. Geniet in je ...
Read on
Wie wint dit blije ei? Op zondag 17 april a.s. wordt er weer een heerlijke Paaslunch voorgeschoteld. Het verrassingsmenu is 3 gangen incl. welkomstaperitief voor €40,- in Paassferen. De paaslunch is van 12.30 tot 15.30u. Onder de reserveringen die vóór zaterdag 16 april a.s. geplaatst zijn, verloten wij dit giga blije ei! Ben jij erbij? ...
Read on