Restaurant Zuiver Joure
  • Home
  • Over ons
  • Reserveren
  • Impressie
  • Blog
  • Contact & openingstijden

Interview met Dirk

15 september 2022

Dirk Barneveld

Dirk is onze nieuwe souschef. Wij laten hem graag met je kennismaken.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Dirk Barneveld en ik werk als souschef bij Restaurant Zuiver Joure.

Achtergrond, carrière

Ik koos eerder voor een andere richting in mijn opleiding, namelijk CIOS. Ik ben sportief aangelegd maar merkte dat ik weinig voldoening hier uit haalde. Sinds 2009 heb ik mij laten omscholen. Tot op heden is dit voor mij de beste beslissing geweest die ik heb gemaakt. Ik heb sinds toen ervaring opgedaan op alle niveaus. Ik heb overal veel geleerd, vooral bij mijn laatste werkgever, de Librije in Zwolle. Een dag (hard) werken doe ik nog altijd met veel plezier en stap nooit met tegenzin de keuken in.

Zuiver Joure | Dirk Barneveld

Wat maakt het beroep zo mooi?

Het creatief bezig zijn met verse producten en mooie smaken staat op mijn lijf geschreven. Zuiver Joure bied hier alle ruimte voor. Als onze gasten hun waardering dan uitspreken is het voor mij compleet. Daarnaast geniet ik van de gezelligheid en betrokkenheid binnen ons team. Iedereen gaat voor elkaar, zowel op de werkvloer als privé. Wat goed begrepen word binnen ons team is dat een goede werk/privé sfeer zich uitstraalt in het restaurant.

Wat is je favoriete gerecht?

Deze vraag is heel lastig te beantwoorden, eigenlijk alles dat bereid wordt waardeer ik. Maar als ik toch een gerecht moet noemen dan kies ik voor het eerste gerecht van Koningsvis wat ik bedacht had. Deze blijft toch wel het meest bij. Niet alleen de smaken maar ook de enthousiaste reacties van de gasten.

Waarom zouden gasten juist een bezoekje moeten brengen aan Restaurant Zuiver-Joure?

Als gasten echt verrast willen worden met niet elke daagse combinaties, dan zitten ze bij ons goed. Er wordt veel aandacht besteed aan de smaken. Ook de borden worden met veel aandacht opgemaakt.

Wat kenmerkt Zuiver-Joure?

Zuiver is een bedrijf met een gedreven team. Een concept wat klopt en waar iedereen achter staat. Dat is dan ook te merken aan het enthousiasme van iedereen. De eigenheid van het restaurant en concept maakt het een unieke ervaring.

Wat doe je wanneer je niet bij Zuiver werkt?

Buiten mijn werk om crossfit ik fanatiek drie keer per week. Verder ben ik een liefhebber van voetbal. Naast mijn hobby’s ben ik een trotse vader van drie kinderen met een vierde op komst. In januari 2023 ga ik trouwen met de liefde van mijn leven; Froukje.

Lekker500 2023
17 november 2022
Wijn van de wijnkaart
17 november 2022
Geslaagde Wijn & Spijs
17 november 2022
Previous post
Next post
Zuiver © 2018 - Wordpress website door NORISK Software - Privacyverklaring

Add comment

Comments