Blog
Kom genieten! Fantastische wijnen uit verschillende landen en regio’s met bijpassende gerechten. Een heerlijk 3 gangenmenu met wijnen voor 50,- p.p.. Reserveer direct voor zondag 30 oktober.
Read on
Hoe hoort het eigenlijk? De één legt zijn bestek zonder bepaalde bedoeling in het bord, de ander wil er iets mee zeggen. In het laatste geval; wat wordt er nou eigenlijk precies bedoeld dan? Hieronder zie je hoe het hoort. Daarmee willen wij niet zeggen dat dit bij ons moet *knipoog*. Wij willen gewoon dat ...
Read on
Dirk Barneveld Dirk is onze nieuwe souschef. Wij laten hem graag met je kennismaken. Wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Dirk Barneveld en ik werk als souschef bij Restaurant Zuiver Joure. Achtergrond, carrière Ik koos eerder voor een andere richting in mijn opleiding, namelijk CIOS. Ik ben sportief aangelegd maar merkte ...
Read on
Zuiver in beeld Trots zijn we op onze nieuwe bedrijfsfilm! Geen woorden aan toe te voegen, bekijk 'm zelf: Gemaakt door Another Motion
Read on
Raad jij hoeveel kurken het zijn? In ons restaurant staat een grote pot met kurken. Denk jij te weten hoeveel kurken er in de pot zitten? Vul dan het papiertje met je gegevens en het aantal in, in ons restaurant. Heb jij het juiste aantal geraden of zit jij er het dichtste bij? Dan mag ...
Read on
Fruits de Mer Genieten van een lekker glas champagne met verse schaal en schelpdieren. Datum: Zondag 31 juli vanaf 14:00 uur. Aanmelden tot vrijdag 29 juli. €50,- p.p. incl. glas champagne. Wat is het eigenlijk? Een plateau de Fruits de Mer is een zeevruchtenschotel van rauwe en gekookte schaaldieren, koud geserveerd op een schaal, meestal ...
Read on
Geslaagde Sushi workshop Onder het genot van een drankje op basis van Yuzu (Japanse citrus) en bubbels werden er verschillende soorten sushi gemaakt een paar weken geleden. Onder andere nigiri, maki en uramaki met verschillende soorten groente, vis en niet te vergeten de belangrijke basis: precieze sushi rijst. Leuke enthousiaste gasten maakten de middag tot ...
Read on
Wat is je voor en achternaam? Functie? Mijn naam is Djurre van der Woude en ik werk als gastheer bij restaurant Zuiver in Joure. Achtergrond, carrière Na een aantal bijbaantjes ben ik 7 jaar geleden begonnen bij restaurant de Vrijheid in Grou om te kijken of in de horeca werken iets was wat bij mij ...
Read on
Time to OFYR Zondag 29 mei is de eerste editie van onze special Sunday. Elke laatste zondag van de maand organiseren wij een leuk evenement. Samen met Chef Marten ??? maak jij aankomende zondag de allerlekkerste en grootste burger op De Ofyr (bbq/vuurschaal). Kom je gezellig langs? Zondag 29 mei Vanaf 14:00 uur 15,- p.p ...
Read on
Wij bakken ze zelf! De broodjes die wij serveren komen van eigen hand. Pier, de vader van Nely heeft het recept zelf ontwikkeld en samen met hem maken wij ze in de bakkerij waar hij werkt. Unieke broodjes dus! Pier zit al 45 jaar in het bakkersvak. Hij werkt al 22,5 jaar bij Bakkerij Ypma ...
Read on