Restaurant Zuiver Joure, ook voor een verrassende lunch!

Ons diner concept, een culinair verrassingsmenu, leent zich ook uitstekend voor lunchtijd. U kiest uit twee- of driegangen en er wordt speciaal voor u een smaakvol en uitgebalanceerd lunchgerecht bereidt.

Toch liever zelf een keuze maken? In onze lunchkaart vindt u een gevarieerd en duurzaam aanbod. Proef in al onze gerechten de culinaire kwaliteiten van de chef.

Klik op de onderstaande link om de lunchkaart te bekijken.

Lunchkaart Zuiver Joure

Restaurant Zuiver Joure

Zuiver Joure @ Home   

 Vanaf nu kunt u naast de Zuiver Sushi Box ook andere gerechten bij ons bestellen. Zo kunt u in deze tijd toch genieten van onze gerechten. U kunt uw bestelling ophalen van donderdag t/m zondag van 17:00 t/m 18:00 uur (bezorging in overleg)  

U dient uw bestelling minimaal een dag van tevoren door te geven. 

 Zo kunnen wij altijd vers koken, kwaliteit bieden en verspillen wij geen voedsel. 

Bestellen via mail: info@zuiver-joure.nl telefoon: 0513-417070   

Menukaart  

Zuiver Sushi Box  

Verrassing box met div. soorten sushi, zeewier salade, gember, soja, wasabi en niet te vergeten de chopsticks€ 40,- voor 2 personen.  

 

Oesters  

Met verse citroen en bijpassend garnituur. We kunnen ze alvast voor u openen als u dat wenst. Anders doen we er een oester mes bij. € 3,- pst.  

 

Sashimi 

Verse sashimi van zalm of tonijn. €7,50 per portie   

 

Verrassingsmenu 

Een verrassingsmenu vanaf 2-gangen culinair genieten zoals u dat van ons gewend bent alleen dan voor bij u thuis.  

Vanaf € 20,- per persoon. 

  Zuiver wijn & spijs  

Elke week een ander gerecht met een bijpassende fles wijn 

       € 25,- voor 2 personen. 

 

Warme gerechten  

Bombay Potatoes 

Indiaans gerecht op basis van aardappel, groenten en specerijen. 

Vegetarisch € 13,50 

Met kip uit de oven € 15,- 

  

Gekonfijte eendenbout 

Geserveerd met cassoulet een klassieke stoof op basis van witte bonen en een garnituur van fijne groenten met een heerlijke jus. €17,50   

 

 Indonesische Rendang  

Een heerlijk stoof van rundvlees bereid op onze wijze. Geserveerd met plak rijst en een frisse salade van zoetzure groenten.  15,–   

 

Blijf gezond & geniet!

Met culinaire groet,

Restaurant Zuiver Joure

 

Over Restaurant Zuiver Joure

Hoe heerlijk is het om een avond culinair verrast te worden? Met zorg samengestelde gerechten op het bord te krijgen, waarbij u de passie van de chef in elke hap proeft. Een keer een gerecht te eten dat u anders niet zou kiezen van de kaart. Geen standaard menu, maar gedurfde combinaties. Wees welkom bij Restaurant Zuiver Joure, centraal in Friesland.

Schuif aan in onze warme ambiance en geniet van een wisselend verrassingsmenu. Op uw bord pure, verse en ambachtelijke producten uit de streek en van het seizoen. Van een superieure kwaliteit met een ongekende smaaksensatie en een lust voor het oog. In uw glas een perfect afgestemde wijn, speciaal voor u geselecteerd.

Tweegangen verrassingsmenu €27,50

Eventueel uit te breiden naar meerdere gangen

Tweegangen wijnarrangement €12,-

Culinair concept

Wij kiezen bewust voor een concept zonder menukaart, zodat we onze voorraad klein kunnen houden en volledig benutten. No waste is ons motto. Dit daagt ons elke keer weer uit om ons menu zo samen te stellen dat we zo weinig mogelijk voedsel verspillen. Wanneer u bij ons komt dineren, zult u gang na gang verrast worden. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw wensen, allergieën en intoleranties.

Onze service gaat verder 

Heeft u iets te vieren, een bedrijfs- of familiefeest of verjaardag? Ook dan bent u bij Restaurant Zuiver Joure aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor catering, partijen en kookworkshops waarbij smaaksensatie voorop staat en waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Van kleine gezelschappen tot grote groepen en besloten partijen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

By Marten en Nely

Met de opening van het restaurant is voor dit koppel een droom uitgekomen. Marten heeft als chef zijn sporen verdiend in etablissementen als Le Garage, Kurhaus en samen werkten ze bij Restaurant Zuiver Vlieland. Toen de kans zich voordeed om een duurzaam concept in een eigen restaurant te starten, hoefden ze niet lang na te denken. Het kooktalent van Marten en de gastvrijheid van Nely komen hierin volledig tot hun recht.

Groet van Marten & Nely en Team Zuiver