Zuiver Joure, ook voor een verrassende lunch!

Ons diner concept, een culinair verrassingsmenu, leent zich ook uitstekend voor lunchtijd. U kiest uit twee of drie gangen en de chef Marten bereidt speciaal voor u een smaakvol en uitgebalanceerd lunchgerecht.

Toch liever zelf een keuze maken? In onze lunchkaart vindt u een gevarieerd aanbod. Proef in al onze gerechten de culinaire kwaliteiten van de chef.

Klik op de onderstaande link om de lunchkaart te bekijken.

Lunchkaart Zuiver Joure

Hallo, even voorstellen

over Zuiver

Wij zijn Restaurant Zuiver Joure. Van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 12:00 uur. 

Laat u verrassen door Marten en Nely bij Restaurant Zuiver Joure

Hoe heerlijk is het om een avond culinair verrast te worden? Met zorg samengestelde gerechten op het bord te krijgen, waarbij u de passie van de chef in elke hap proeft. Een keer een gerecht te eten dat u anders niet zou kiezen van de kaart. Geen standaard menu, maar gedurfde combinaties. Wees welkom bij Restaurant Zuiver Joure.

Schuif aan in onze warme ambiance en geniet van een wisselend verrassingsmenu. Op uw bord pure, verse en ambachtelijke producten uit de streek en van het seizoen. Van een superieure kwaliteit met een ongekende smaaksensatie en een lust voor het oog. In uw glas een perfect afgestemde wijn, speciaal voor u geselecteerd.

2 gangen verrassingsmenu voor 27,50

Eventueel uit te breiden naar meerdere gangen

2 gangen wijnarrangement vanaf 12,00

Culinair concept

Wij kiezen bewust voor een concept zonder menukaart, zodat we onze voorraad klein kunnen houden en volledig benutten. No waste is ons motto. Dit daagt ons elke keer weer uit om ons menu zo samen te stellen dat we zo weinig mogelijk voedsel verspillen. Wanneer u bij ons komt dineren, zult u gang na gang verrast worden. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw wensen, allergieën en intoleranties.

Onze service gaat verder 

Heeft u iets te vieren, een bedrijfs- of familiefeest of verjaardag? Ook dan bent u bij Restaurant Zuiver Joure aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor catering, partijen en kookworkshops waarbij smaaksensatie voorop staat en waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Van kleine gezelschappen tot grote groepen en besloten partijen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

By Marten en Nely

Met de opening van het restaurant is voor dit koppel een droom uitgekomen. Marten heeft als chef zijn sporen verdiend in etablissementen als Le Garage, Kurhaus en samen werkten ze bij Zuiver Vlieland. Toen de kans zich voordeed om een duurzaam concept in een eigen restaurant te starten, hoefden ze niet lang na te denken. Het kooktalent van Marten en de gastvrijheid van Nely komen hierin volledig tot hun recht.

Groet van Marten & Nely en Team Zuiver