Bestel de Zuiver Kookbox - 2021 Kersteditie

Bestel de Zuiver Kookbox voor Kerst voor uw familie of vrienden, thuis of op uw vakantie-adres en geniet van de signatuurgerechten van de topkoks van Restaurant Zuiver.

De box is gevuld met 5 mooie gangen en is thuis gemakkelijk af te maken. Onze koks hebben alle voorbereidingen getroffen, u hoeft het alleen maar klaar te maken en uit te serveren. Er wordt stap voor stap uitgelegd wat u moet doen, zo bent een topchef in eigen keuken.

Extra’s om bij te bestellen

Fles wijn – € 17,50

Oesters- € 4,00/stuk

Kaasplateau – € 20,00/2pers

Lekkernijen voor bij de koffie – € 4,00/pp

De box kost € 65,00/pp, en is uit te breiden met bijpassende wijnen, champagne, oesters en kaas om de feestvreugde nog meer te verhogen.

Graag houden wij rekening met allergieën en dieetwensen.

U kunt bestellen via de mail info@zuiver-joure.nl of telefonisch 0513-417070.

Het menu is te bestellen voor 24, 25 en 26 december.

U kunt uw box afhalen in ons restaurant op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.

We bezorgen in overleg.

Met hartelijke culinaire groet,

Marten & Nely & Team

Restaurant Zuiver Joure, ook voor een verrassende lunch!

Ons diner concept, een culinair verrassingsmenu, leent zich ook uitstekend voor lunchtijd. U kiest uit twee- of driegangen en er wordt speciaal voor u een smaakvol en uitgebalanceerd lunchgerecht bereidt.

Toch liever zelf een keuze maken? In onze lunchkaart vindt u een gevarieerd en duurzaam aanbod. Proef in al onze gerechten de culinaire kwaliteiten van de chef.

Over Restaurant Zuiver Joure

Hoe heerlijk is het om een avond culinair verrast te worden? Met zorg samengestelde gerechten op het bord te krijgen, waarbij u de passie van de chef in elke hap proeft. Een keer een gerecht te eten dat u anders niet zou kiezen van de kaart. Geen standaard menu, maar gedurfde combinaties. Wees welkom bij Restaurant Zuiver Joure, centraal in Friesland.

Schuif aan in onze warme ambiance en geniet van een wisselend verrassingsmenu. Op uw bord pure, verse en ambachtelijke producten uit de streek en van het seizoen. Van een superieure kwaliteit met een ongekende smaaksensatie en een lust voor het oog. In uw glas een perfect afgestemde wijn, speciaal voor u geselecteerd.

Tweegangen verrassingsmenu €27,50

Eventueel uit te breiden naar meerdere gangen

Tweegangen wijnarrangement €13,-

Culinair concept

Wij kiezen bewust voor een concept zonder menukaart, zodat we onze voorraad klein kunnen houden en volledig benutten. No waste is ons motto. Dit daagt ons elke keer weer uit om ons menu zo samen te stellen dat we zo weinig mogelijk voedsel verspillen. Wanneer u bij ons komt dineren, zult u gang na gang verrast worden. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw wensen, allergieën en intoleranties.

Onze service gaat verder 

Heeft u iets te vieren, een bedrijfs- of familiefeest of verjaardag? Ook dan bent u bij Restaurant Zuiver Joure aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor catering, partijen en kookworkshops waarbij smaaksensatie voorop staat en waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Van kleine gezelschappen tot grote groepen en besloten partijen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

By Marten en Nely

Met de opening van het restaurant is voor dit koppel een droom uitgekomen. Marten heeft als chef zijn sporen verdiend in etablissementen als Le Garage, Kurhaus en samen werkten ze bij Restaurant Zuiver Vlieland. Toen de kans zich voordeed om een duurzaam concept in een eigen restaurant te starten, hoefden ze niet lang na te denken. Het kooktalent van Marten en de gastvrijheid van Nely komen hierin volledig tot hun recht.

Groet van Marten & Nely en Team Zuiver